web statistics

Apr23

Szúnyogháló hálózsákhoz

A jó idő beköszöntével beindul a szabadtéri programok tervezése. A kempingezések remek kikapcsolódást nyújtanak minden természet kedvelő számára. Egyedül az éjszakák okozhatnak némi kellemetlenséget, mely hamar kiküszöbölhető a hálózsák használatával. Kényelmet  és meleget szolgál, de a bogarak ellen nem jelent védelmet, hacsak nem alkalmazunk egy plusz elemet, mely kifejezetten ezt a célt szolgálja. A fejre húzható hálós megoldással elkerülhetőek a kellemetlen szúnyogcsípések és az egyéb bogarak hálózsákba történő bejutása. Így már bátran lehet a szabad ég alatt eltölteni egy vagy akár több éjszakát is. A sátorban töltött esték se nyújtanak teljeskörű védelmet a rovarok támadása ellen, ezért ott is nyugodtan használható az álmok zavartalan beteljesedése érdekében
Tovább »

Apr09

Maszk

Minden évszak élvezhető valami miatt. Úgyhogy irány a szabadba! Ráadásul mindegyiknek megvan a maga sportolási lehetősége. Télen a snowboardé, a síelésé és a korcsolyázásé a főszerep. Ezen sportok végzéséhez igen praktikus viseletet biztosít, ugyanis mindazon részeket védi a zord idő ellen, amelyeket más ruházat nem képes befedni. Ám ez a neoprén és hőtartó gyapjuból készült rugalmas anyag lehetővé teszi az arc, a fül és a nyak biztonságos melegben tartását is. A tarkónál tépőzárral rögzíthető a fejre. Illeszkedik a különböző formájú és méretű fejtípusokhoz is, melyet az elasztikus anyag tesz lehetővé. Hosszúsága 54 cm, szélessége pedig 28cm-ben mérhető, de anyagának köszönhetően ez alakváltoztatásra képes. S a telet búcsúztatva a bicikli túrák alkalmával ismét hordhatóvá válik.
Tovább »

Mar26

Viharlámpa

Az idősebb társaihoz képest némi változtatáson esett át, mely már első ránézésre is feltűnést kelthet. Modernebb külsőbe lett öltöztetve. Tehát az eddigi fémből és üvegből készült szerkezetet most felváltja a műanyag. Ez esetben a fényerősség állítására se nyílik már lehetőség, ugyanis a a benne lévő 12 darab LED lámpa állandó fényességgel ársztja el a horgászokat az éjjeli sötétben. A működtetéséhez négy darab, 1.5 V AA elem szükséges.A tetején lévő fogantíúnak köszönhetően könnyedén hordozható egyik helyről a másikra. Ezt a tulajdonságát megtartotta.
Tovább »

Feb17

Umbro Classico FG football cipő

Az Umbro mindig is minőségi football cipőket gyártott, ez most sincs másként. Az Umbro Classico FG football cipő gyermekeknek tervezett darab. A belső textil borítása révén kényelmes, ezt a tulajdonságát a párnázott bokarész még tovább fokozza. A stoplik biztosítják a könnyebb tapadást a talajon. Fekete-fehér dizájna ráadásul még divatos is. Műbőr anyaga révén könnyen tisztítható, így akár egy nedves rongy segítségével letisztíthatók róla a szennyeződések. Elérhető áron kapható. Ez a tulajdonság nem jellemző a csukákra, így külön kiemelendő. Nagyszerű kialakítása miatt a labda könnyen terelhető, így gólrúgásra is kitűnően alkalmas.
Tovább »

Jan23

Umbro Geometra 2 Pro

Az Umbro Geometra 2 Pro FG futballcipő könnyed és viaszos tapintású. A vékonyabb felsőréteg biztosítja, hogy a játékos megfelelően bánjon a labdával, illetve akinek a kinézet is fontos, annak is ajánlott, hiszen rendkívül jó formatervvel áldották meg. A cipő egy speciálisan kialakított halszálkás markolatú felületettel is rendelkezik, ami a jobb teljesítményért és az időjárási körülményeknek való ellenállásért felel. Az egyedi Umbro keret lehetővé teszi a példátlan középtalpi támogatást és stabilitást. A TPU sarok extra védelmet nyújt az oldalirányú mozgások esetében. Az Umbro Geometra 2 Pro FG tehát minden körülmények között megállja a helyét, miközben rendkívüli...
Tovább »

Nov18

Úszószemüveg az Arenatól

Egy úszónak nem csak a teljesítményére kell odafigyelni, a ruházat is épp olyan fontos. Az úszódressz, az úszósapka és az úszószemüveg mind-mind fontos tényezők, és nem mindegy miből milyet visel a versenyző. Az Arena Manta Ray - Active úszószemüveg jó választásnak bizonyul. Tokja a szokásos Arena márkának megfelelő. Védőhálóval ellátott tok, mely véd a sérülések ellen. A szemüveg neoprén tömítéssel rendelkezik, mely kellően tartós és jó minőségű. Az orr rész három részben állítható. Bátran ajánlható kezdő vagy rendszeresen úszó sportolóknak is. Kényelmes, maximálisan biztosítja az igényeket. Nem párásodik és úszás közben sem kell vele igazán foglalkozni. Az árát mindenképp megéri.
Tovább »

Jun17

Halradar

Többféle hal megfigyelésére alkalmas halradar típus közül lehet válogatni. Azok a horgászok, akik kellő tapasztalattal és szakértelemmel űzik ez a sportot, azok számára ajánlott a legspeciálisabb figyelő eszköz. Ezek a lelkes horgászok mind a biztosra szeretnének menni és a 100%-os sikerre hajtanak. Jogosan, hiszen ez a szerkezet minden lényeges infomációt megjelenít az LCD monitoron, mely 160×132-es felbontású. A készülék 8 darab AA típusú elemmel működik, amely által 35 méteres mélységig megfigyelhető a vízi világ. A feltérképezésre összesen három gomb áll a rendelkezésre. Ezekkel számos program beállíthatóvá válik. Így például a mélységi adatok, az érzékenyége és a halriasztás funkciója is. Továbbá a kijelzőn feltüntetett adatok láthatósága is szabályozható mind világosság, mind élesség szempontjából is.
Tovább »

Jun03

Evezőpad

A felső és az alsó tetstrészek megdolgoztatására is alkalmas az evezőpad. Leginkább mégis a hát izmait veszi igénybe. Alkalmas súlycsökkentésre és az izomzat kiépítésére, formálására is. Hátból húzható, de a karok igénybevételével. Miközben a lábak is mozgásra vannak kényszerítve. Ülő helyzetben, a lábfejek beakasztásával történik a gyakorlat elvégzése. Az ellasztikus kötél által történik a tényleges edzés. Négy fokozatba állítható, mely az LCD kijelző segítségével kiválasztható. Továbbá leolvasható róla a megtett távolság, a pulzusszám és az elégetett kalória mértéke is. A szerkezeten lehetőség van többféle funkció beállítására is, melyek erőnléti állapottól válnak függővé. Szabályozható a csapásászám, a megtenni kívánt kilométerek és még további lehetőségek is. Egészen az elemek lemerüléséig tart...
Tovább »

May20

Háromszög sátor kétszemélyre

Klasszikus, hagyományos háromszög alakú kétszemélyes sátor, mely kiválóan teljesíti egyetlen feladatát, miszerint fekhelyet biztosít a megfáradt kempingezők számára, akik végig túrázták az egész napot. Két személy éjszakai pihenőhelyeként is kényelmmel szolgál. Egyszerű, egyrétegű falai menedéket jelentenek a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen, de még a rovarok és a kíváncsi szemek elől is biztonságos óvóhelyet jelent. A nem kívánt csapadék ellen pedig még nagyobb védelmmel szolgál a bejárat feletti eresz, mely nem engedi a hálófülkébe jutni a vízet. Az acél rudazatnak köszönhetően stabilan és könnyedén felállítható, a cölöpök pedig a földbe szúrhatóak. Egyéb extráknak tekinthető a szellőzőnyílás és a szúnyogháló is, mely által még kellemessebb éjszakák tölthetőek el benne, elkerülve a kellemetlenségeket.
Tovább »

May06

Szánkó

Nem igazi a tél hó nélkül és nem igazi a hóesés okozta öröm se, ha nincs annak élvetére szolgáló felszerelés. Lehetsz te felnőtt vagy gyermek is, mert van amiből soha nem lehet kinőni. Ugyan már! Ki ne szeretne a havon szélsebessen siklani, domról le, völgyön át? A séták alkalmával is hasznossá lehet tenni, de csak egy kedvező helyzetben lévő ember élvezheti ki a lustaságát vagy két kicsi. Egy résztvevő minidg rosszabbul jár, mint a többi, hiszen őt éri a megtiszteltetés, hogy húzhassa a többieket. Aztán fordul a kocka és ő ül majd, míg a másik húzza.
Tovább »

Apr22

Phil Ivey visszatér a pókerhez

Phil Ivey már évek óta széles körben a legjobb póker játékos a világon. Több mint $ 14.000.000-t nyert az élő versenyek keretein belül, számtalan több millió, a legmagasabb tétes játékokat élő és online formában játszott, és birtokol 8 db World Series of Poker karkötőt. Megfélemlítő stílusa, és tudása még inkább lenyűgözőbb. Csak egy probléma van a legendás Phil Ivey-val kapcsolatban: nem játszott egy versenyen se 2011-ben.  A szünet, vagy saját tilalma, vagy bárhogy is hívjuk akkor kezdődött, amikor a Black Friday katasztrófa sújtotta. Ivey látta ahogy a Full Tilt Poker tönkremegy, valamint több millió dollár bentragad a teremben. Dühös lett a Full Tilt-re, hogy nem vigyáz a játékosok pénzeire, ezért beperelte az online pókertermet júniusban a felelőtlenség miatt. Mindig azt állította, hogy ő ártatlan az esetleges hibák miatt, és úgy érzi, hogy ő maga is...
Tovább »

Apr08

Új alkatrészek: Tune - 844g kerékpár, 79g nyereg, stb.

A Fekete-erdő mélyéből jön széles választékban a Tune új ultra könnyű alkatrészei a közúti és hegyi kerékpárokhoz, 29ers, 650B és a valószínűleg legdrágább BMX.

Az új Comfort Plus nyereg a 79g. A bőr ülés 11 színben fog jönni, sokkal rugalmasabb, mint az eredeti Comfort nyereg. A súlyhatár 90kg. Szintén van egy Alcantara bőr változata ugyanazon az áron.A nyereg része a könnyű építésű Schmolke az új Meister Stück (Mester Darab) nyeregcső a 68g (320mm hosszú - 27,2, 30,9, 31,6 és 34,9), és a Scharzes Stück (Fekete Darab) 110g, 350 és 400 mm hosszúságú.
Tovább »

Jan02

Bukósisak, ami életet menthet

A bukósisakok fontossága síeléskor és snowboardozáskor kiemelkedően fontos. Gondoljunk bele abba a szituációba, hogy nagy sebességgel siklunk le egy meredek lejtőn. Ha ilyenkor nem védi valami a fejünket, annak sajnos végzetes kimenetelű baleset lehet a vége. Számtalan tragikus példa is mutatja, hogy sajnos a bukósisak használata nem elhanyagolható tényező. Évente vannak tragikus balesetek a sípályákon, melyért minden esetben az elővigyázatlanság a felelős. Ilyen bukósisakokat természetesen bérelni is lehet közvetlenül a pálya mellett, valamint vásárolni is módunkban áll, ha többszöri alkalomra szánjuk el magunkat, s mondjuk minden évben ki szeretnénk látogatni egy sípályára. A lényeg az, mint minden bukósisaknál, hogy masszív strapabíró és ütésálló legyen, mely minden körülmények között megállja a helyét.
Tovább »

Dec01

Aláöltözők síszezonra

Ha síelni illetve snowboardozni megyünk, az amúgy is vastag felső öltözet alá jó, ha felveszünk némi alsó öltözetet, tehát aláöltözünk a felső rétegnek. Ez nem azt jelenti, hiszen az evidens, hogy pulcsit veszünk fel, hanem azt, hogy a pulcsi és a nadrág alá is felveszünk egy alsó öltözetet. Ennek kiválasztását bízzuk nyugodtan az ösztöneinkre. Régen ezt az öltözetet hívták jégeralsónak, amit általában a fehérnemű fölé vettek fel a férfiak. A nőknél ez vastag harisnya. Némileg megkönnyíti a helyzetünket, hogy a sportszer áruházak is kimondottan szezonálisan hozzák a termékeiket, így nem kell órákig bolyonganunk, mire találunk egy aláöltöző szettet. Ezek a szettek megtartják a hőt és jól szellőznek, nem túl vastag, ám annál melegebb anyagok. E fölé jöhet a pulcsi és a nadrág, majd a kabát és egyéb felszerelések. Így már biztosan nem fázunk meg.
Tovább »

Aug27

Head Nano Ti Photon squashütő

A Head Nano Ti Photon squashütő aluminium ütő kezdő játékosok számára.A Head Nano Ti Photon squashütő jellemzői:- unisex design- fejméret: 485 cm2- húrképlet: 14x19- Nano Titanium technológia- súly: 195 g- keret: 19 mm- súlypont: 31,5 cmA Head Nano Ti Photon squashütő ideális a sportág megismeréséhez, elsajátításához.


Tovább »

Aug27

Wilson K 145 squashütő

Wilson K 145 squashütő. Wilson K factor - erő, kezelhetőség és kényelem. Kezdők és középhaladók számára kifejlesztett ütő. Tulajdonságok: fejméret: 466 cm2, súly: 145 g (húrozatlanul), súlypont: 365 mm, húrkiosztás: 12 / 19.2009-es modell, a squashütő a készlet erejéig rendelhető!


Tovább »

Aug27

Deka Barbell 40 kg-os gumírozott egykezes súlyzószett

A termék kódja: DB2012-6029 A súlyzószett tartalma: 4 db 5kg-os gumírozott 30 mm belső átmérőjű tárcsa,  4 db 2.5kg-os gumírozott 30 mm belső átmérőjű tárcsa,  4 db 1kg-osgumírozott 30 mm belső átmérőjű tárcsa, 4 db 0.5kg-os gumírozott 30 mm belső átmérőjű tárcsa,  4 db menetes szorító,  2 db egykezes rúd.   Szín: Fekete-ezüst


Tovább »

Aug27

Deka Barbell DB3041 20 kg-os króm egykezes súlyzószett

A termék kódja: DB3041 Az egykezes súlyzószett tartalma: 4 db 2kg-os krómozott 30 mm belső átmérőjű tárcsa,  4 db 1.25kg-os krómozott 30 mm belső átmérőjű tárcsa,  4 db 0.5kg-os krómozott 30 mm belső átmérőjű tárcsa, 4 db menetes szorító,   2 db egykezes rúd, 1 db tároló doboz.   Szín: Ezüst


Tovább »